Privacy Policy HE

Totem Time

Privacy Notice

Recently updated: February 2019

 

Totem Time

הצהרת פרטיות

עודכנה לאחרונה: פברואר 2019

 

ברוכ/ה הבא/ה ל

-Totem Time, מבית 424RL Limited

(להלן “Totem Time“, “אנחנו“, “אנו“, “אותנו” או “שלנו“, לפי העניין).

אנו דואגים לפרטיותך ומחויבים לזכות הפרטיות שלך.

הצהרת פרטיות זו (“הצהרת הפרטיות“) מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש שלנו, אותם ניתן למצוא בכתובת: https://totemtime.com/terms-and-cnditions/, ומסדירה את תהליך העיבוד וההעברה של מידע אישי שנאסף בנוגע לשירותים המסופקים באמצעות האפליקציה שלנו למכשירים ניידים (“האפליקציה“), האתר שלנו, שזמין בכתובת: www.totemtime.com (“האתר“) או לכל שירות או מוצר שמסופק על ידינו באמצעות האתר, האפליקציה או בכל דרך אחרת (“שירותים“), לכל אדם המשתמש באפליקציה, באתר או בשירותים (“המשתמש“, או “את/ה“).

אם תבחר/י להשתמש, להוריד את האפליקציה, להירשם לאפליקציה או למסור לנו מידע אישי באמצעות השירותים, את/ה מסכימ/ה במפורש לשימוש במידע זה בהתאם להצהרת פרטיות זו. אינך רשאי/ת להשתמש באפליקציה ובשירותים או למסור מידע באמצעותם אם אינך מסכימ/ה לכל אחד מהתנאים המפורטים להלן. הצהרת פרטיות זו לא תתפרש בשום אופן כפוגעת בתנאי השימוש או בכל הסכם אחר בין Totem Time לבינך.

עיקרי הדברים:

  • אינך נדרש/ת על פי החוק למסור לנו כל מידע אישי. שיתוף מידע אישי איתנו או עם משתמשים אחרים באפליקציה הוא רצוני לחלוטין.
  • השירותים שלנו מיועדים למשתמשים מעל גיל 16 או מעל הגיל הקבוע למתן הסכמה לעיבוד מידע אישי בתחום השיפוט הרלוונטי. ילדים מתחת לגיל זה אינם מורשים להירשם לשירות או להשתמש בו אלא בהסכמת הורה/אפוטרופוס.
  • ייתכן שתהיה/יי זכאי/ת במסגרת החוק החל לבקש לעיין, לערוך, למחוק או להגביל את העיבוד של המידע האישי שלך. שימ/י לב שבמידה וביקשת למחוק או להגביל את העיבוד של המידע האישי שלך, ייתכן שהשימוש שלך באפליקציה ובשירותים יוגבל או יושבת.
  • איננו מוכרים, סוחרים או משכירים מידע אישי של משתמשים לצדדים שלישיים. אנו חולקים מידע אישי עם צדדים שלישיים רק בנוגע למתן השירותים למשתמשים שלנו, או במספר מוגבל של נסיבות אחרות המפורטות בזה.
  1. אם יש לך שאלות או בקשות בנוגע לעיבוד המידע האישי שלך, או אם תרצה/י ליצור איתנו קשר בנוגע להצהרת פרטיות זו, נא שלח/י לנו הודעת דוא”ל לכתובת: support@totemtime.com.
  2. מהו מידע אישי, ואיזה מידע אודותיי נאסף על ידי Totem Time?

מידע אישי”, פירושו כל מידע שמזהה או שניתן להשתמש בו כדי לזהות אדם, כולל, אך לא רק, שם פרטי ושם משפחה, מספר טלפון, כתובת דוא”ל, כתובת IP, פרטי חיוב וכדומה.

מידע שאינו אישי

אנו אוספים מידע שאינו אישי בנוגע למשתמשים באשר לשימוש שלהם באפליקציות ובשירותים, כגון היקף השימוש, תדירותו, משך השהייה, דפים שאליהם בוצעה גישה, במה ומתי משתמש צופה או פועל בתוכן ובחומרים המוצגים באמצעות השירותים שלנו, מזהי מכשירים, ומידע טכני אחר בנוגע להתקן בו נעשה שימוש בגישה לשירותים, כגון דגם, מערכת הפעלה וכדומה.

מידע אישי

2.1. על מנת להשתמש בשירותים מסוימים, כגון יצירת משחק או השתתפות בו, תתבקש/י להירשם לאפליקציה וליצור חשבון על-ידי מסירת מידע אישי מסוים, כגון שמך, כתובת הדוא”ל שלך וסיסמה לבחירתך (“החשבון“). בהתחברות אל האפליקציה מחשבון הפייסבוק או חשבון הגוגל שלך אנו אוספים מידע אישי מסוים מחשבון הפייסבוק או חשבון הגוגל שלך, על מנת לספק לך את האפליקציה והשירותים, כגון שמך המלא.

2.2. אנו אוספים ומעבדים תוכן שפורסם על ידי משתמשים באפליקציה. לדוגמה, בעת יצירת משחק באפליקציה והעלאת תוכן מסוים בנוגע למשחק שלך, או כאשר את/ה מעלה תמונות או תגובות לאפליקציה.

2.3. כמו כן, אנו עשויים להשתמש ולאסוף את מיקומך בזמן אמת, בין היתר, בצורה של אותות GPS ומידע אחר שנשלח מהמכשיר הנייד שלך שעליו מותקנת האפליקציה, או על ידי זיהוי הרשתות האלחוטיות שזמינות למכשירך בזמנים מסוימים. תוכל/י להגדיר את המכשיר שלך לחסום את הגישה שלנו לנתוני המיקום שלך, אך שימ/י לב לכך שחסימה כזו עשויה למנוע מאיתנו לספק לך חלק מהשירותים.

2.4. איננו אוספים או מעבדים ביודעין מידע אישי שכלול בקטגוריות המיוחדות של מידע אישי (כהגדרתן ב-GDPR). במידה ונעשית מודע/ת לכך שמידע כזה פורסם באפליקציה או נאספו על ידינו, נא הודע/יעי לנו מיידית.

2.5. במידה ופרסמת מידע אישי שכלול בקטגוריות המיוחדות של מידע אישי, כגון מידע על מצב בריאותי או מצב רפואי, חיי מין או נטיות, אמונה דתית וכדומה, הנך מסכימ/ה ומאשר/ת במפורש שמידע זה עשוי להיות מעובד על ידינו.

2.6. לידיעתך, האפליקציה עשויה להכיל קישורים לאפליקציות או לאתרים אחרים המנוהלים על ידי צדדים שלישיים אשר אינם כפופים להצהרת פרטיות זו. הצהרת פרטיות זו אינה חלה על התנהלותם של ישויות שאינן נשלטות על ידי Totem Time.

 

  1. מה תעשה Totem Time עם המידע האישי שלי?

3.1. מידע שאינו אישי. מידע שאינו אישי משמש בעיקר לניתוח זרם ההקלקות על מנת לשפר ולשמר באופן מתמשך את האפליקציה, האתר ו/או השירותים שלנו, כולל, בין היתר, על מנת למדוד ולנתח את רמת המעורבות בשירותים שלנו, לניתוח עסקי כללי ועל מנת לספק חוויה מותאמת יותר אישית ותוכן מותאם אישית, על מנת להבטיח את התפקוד הטכני של הרשת שלנו, כדי לסייע במניעת שימוש בשירותים שלנו למטרות הונאה ולפיתוח שירותים ותכונות חדשות.

3.2. מידע אישי. נעשה שימוש במידע אישי רק למטרות המוגבלות הבאות:

3.2.1. כדי לספק לך את השירותים.

3.2.2. כדי ליצור עמך קשר בנוגע לענייני שירות לקוחות, או כדי לספק עדכונים לגבי שינויים מהותיים בהצהרת פרטיות זו או בתנאי השימוש שלנו.

3.2.3. עבור המטרות הלגיטימיות שלנו, ככל שאינן מפרות זכויות וחירויות של אנשים, וכפי המותר על פי החוק החל.

3.2.4. על מנת להגן על אבטחתם או שלמותם של מאגרי המידע והשירותים שלנו, וכן כצעדי הגנה מפני חבות משפטית.

3.2.5. כדי לשפר את השירותים ולפתח תכונות חדשות, מוצרים ושירותים.

3.2.6. כדי לשפר את חוויית השימוש שלך באפליקציה ולהתאים את השירותים שלנו לתחומי העניין שלך.

 

  1. האם Totem Time משתמשת בקבצי עוגיות?

כן, אנו משתמשים בקבצי עוגיות (קבצי טקסט קטנים המאוחסנים במכשירו של המשתמש) או משואות רשת (תמונות אלקטרוניות שתפקידם לספור את המבקרים בדף מסוים ולגשת לקבצי עוגיות מסוימים) וטכנולוגיות דומות אחרות לאיסוף מידע שאינו אישי. בכל עת תוכל/י להגדיר את המכשיר שלך לחסום קבצי עוגיות, אך שימ/י לב שחסימה כזו עלולה למנוע מאיתנו לספק לך חלק מהשירותים או את כולם. קבצי עוגיות אלו עוזרים לנו לעקוב אחר אופן השימוש באפליקציה. קבצי עוגיות כאלה מספקים לנו רק מידע מצרפי, שמשמש אותנו לשיפור חוויית השימוש שלך בשירותים באמצעות האפליקציה.

 

  1. מה אוכל לעשות כדי לשלוט במידע האישי שלי?

5.1. זכות לעיון במידע. על פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א 1981, כל אדם זכאי לעיין במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו, ומצא כי אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות אלינו בבקשה לתקן את המידע או למוחקו. יש להפנות פניה מסוג זה לכתובת: .support@totemtime.com

5.2 מדיניות שמירת מידע. אנו נשמור את המידע האישי שלך, כל עוד חשבונך פעיל, או לפי הצורך העסקי של Totem Time, לטובת מתן השירותים, או כנדרש למלא אחר התחייבויותינו החוקיות. חשבון שאינו פעיל במשך שלוש נים יימחק על ידינו.  חובות אלו כוללות בין השאר, ציות לחוק החל, הגנה מפני חבות משפטית ותביעות ועמידה על זכויותינו המשפטיות. כמו כן, יתכן ומידע שאינו אישי ונתונים אנונימיים ישמרו על ידינו לטובת ניתוח אגרגטיבי וסטטיסטי לשיפור ופיתוח השירותים.

  1. האם Totem Time תשתף את המידע האישי שלי?

6.1. מידע שאינו אישי, נתונים מצרפיים ונתונים אנונימיים סטטיסטית או אחרת עשויים להיות משותפים ללא הגבלה עם צדדים שלישיים לפי שיקול דעתנו. מידע זה אינו מכיל מידע אישי והוא משמש לפיתוח תוכן ושירותים עבור המשתמשים והשותפים שלנו.

6.2. אנו משתפים מידע אישי רק בנסיבות המוגבלות הבאות:

6.2.1. עם משתמשים אחרים באפליקציה, על מנת לספק לך ולמשתמשים שלנו את האפליקציה והשירותים. לדוגמה, כאשר את/ה משתתפ/ת במשחק, משתמשים אחרים יכולים לראות את שמך המלא, ציון במשחק, ותמונות שאת/ה מעלה לקירות משחק ציבוריים. מארגני המשחקים יכולים גם לראות את מיקומם של משתתפי המשחק על גבי מפה אינטראקטיבית. מארגנים מקבלים גם מידע נוסף, כגון מספר המשתתפים, ונתונים על השתתפות המשתתפים במשחק שלהם (לדוגמה, כמה משתתפים סיימו את המשחק, כמה זמן לקח למשתתפים להשלים כל אתגר וכדומה).

6.2.2. עם צדדים שלישיים מהימנים שמסייעים לנו בהפעלת השירותים, בניהול העסק שלנו ובהתאמה אישית של חוויית השימוש שלך באפליקציה. לדוגמה: חברות ניתוח נתונים, חברות לבדיקת ביצועים ועוד.

6.2.3. לעמידה בדרישות משפטית, למען הצדק, להגן על האינטרסים החיוניים שלך או על האינטרסים החיוניים של אחרים, להגן על אבטחת או שלמות מאגרי המידע או השירותים שלנו, לנקוט בצעדי הגנה מפני חבות משפטית או במקרה של מכירת החברה, מיזוג, ארגון מחדש, פירוק או אירוע דומה.

 

  1. מהי המסגרת החוקית שבה פועלת Totem Time בעיבוד מידע אישי?

7.1. Totem Time נוקטת בפעולות עיבוד מסוימות לטובת מתן השירותים שהמשתמשים ביקשו לקבל במסגרת ההתקשרות עימם.

7.2. פעולות עיבוד אחרות מבוססות על היותן נחוצות למטרות הלגיטימיות שלנו או למטרות הלגיטימיות של צדדים שלישיים, למעט כאשר מטרות אלה נוגדות אינטרסים או זכויות וחירויות יסוד של אנשים, שדורשים הגנה על מידע אישי.

7.3. ייתכן שיתרחשו פעולות עיבוד מסוימות על בסיס הסכמתך להצהרת פרטיות זו. באשר לפעילויות אלה, תוכל/י לבטל את הסכמתך על ידי שליחת הודעת דוא”ל לכתובת: support@totemtime.com. לידיעתך, במידה ותבטל/י את הסכמתך לעיבוד מידע אישי, ייתכן שלא נוכל לספק לך חלק מהשירותים או את כולם.

 

  1. האם Totem Time תעביר את המידע האישי שלי אל מחוץ לגבולות ישראל?

מאגרי המידע שלנו ממוקמים כרגע בפרנקפורט, גרמניה. אנו רשאים להעביר מעת לעת את מאגרי המידע שלנו למרכזים הממוקמים בתחומי שיפוט אחרים, בהתאם לחוק החל. חלק מפעילות העיבוד שלנו מתבצעת בישראל. הנציבות האירופית קבעה שמדינת ישראל מבטיחה רמה נאותה של הגנה על פרטיות ונתונים, ולכן, בהתאם ל-GDPR, העברת מידע אישי מהאיחוד האירופי לישראל הינה חוקית ואינה דורשת אישור ספציפי.

כל העברה אחרת של מידע אישי שמקורו באיחוד האירופי למדינה שלישית (למעט ישראל) תיעשה בהתאם לחוק החל, לרבות על ידי הצבת הגנות נאותות או יישום של אמצעי זהירות מתאימים כדי להבטיח הגנה על זכויות המשתמשים שלנו.

 

  1. האם אקבל דואר זבל מ-Totem Time?

בשלב זה איננו שולחים למשתמשים מידע מסחרי או פרסומי באמצעות דיוור ישיר כגון הודעות דוא”ל או הודעות SMS. לא נשלח לאף משתמש דואר מסחרי כזה מבלי לקבל את הסכמתו המפורשת מראש. עם זאת, אנו עשויים לשלוח התראות למכשירים הניידים של המשתמשים שלנו (“התראות פוש”), שמכילות הצעות שעשויות לעניין אותם. אם אינך רוצה לקבל הודעות כאלה, תוכל/י לשנות את ההגדרות של מכשירך בכל עת כדי לחסום התראות כאלה. Totem Time מתחייבים כי מידע מסחרי או פרסומי שישלח למשתמשים, יעמוד בתנאי סעיף 30א לחוק התקשורת (בזק ושירותים), תשמ”ב-1982.

 

 

  1. החוק החל

חוקי מדינת ישראל, ובפרט חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א – 1981, יחולו על מדיניות פרטיות זו, אשר מסדירה כיצד ובאיזה אופן Totem Time מעבדת את המידע האישי שלך. כל תביעה או סכסוך בינך לבין Totem Time, שינבעו במלואם או בחלקם משימושך בשירותים, יוכרעו באופן בלעדי על ידי בית המשפט המוסמך בתל אביב, ישראל. אתה מסכים בזאת לוותר על כל טענה בדבר חוסר סמכות מקומית ופורום לא נאות ביחס למקום וסמכות השיפוט של בתי המשפט בתל אביב, ישראל.

  1. אנשים מתחת לגיל 16

האפליקציה שלנו היא לקהל יעד כללי, אשר אינו מכוון לאנשים מתחת לגיל 16. אם הורה או אפוטרופוס נעשה/ית מודע לכך שילדו/ה מסר/ה לנו מידע אישי ללא הסכמתו/ה, עליו/ה לפנות אלינו באופן מיידי ואנו נפעל באופן מיידי למחיקת המידע כאמור בה. איננו אוספים או מבקשים ביודעין מידע אישי מאנשים מתחת לגיל 16.

  1. אבטחת מידע

אנו מיישמים מערכות ונהלים לאבטחת מידע במטרה להגן על המידע מפני שימוש לרעה ושימוש בלתי מורשה. כך לדוגמה, כל דפי השירות מאובטחים באמצעות פרוטוקול ההצפנה SSL, הגבייה באמצעות כרטיס אשראי נעשית באמצעות תשתית סליקה מאובטחת של ספק של החברה, העומד בתקן אבטחת המידע של תעשיית כרטיסי האשראי (PCI-DSS) וספקי שירותי האירוח של מאגרי השירות מיישמים מערכות לאבטחה פיזית ולמידור הגישה לשירות.

  1. שאלות או חששות בנוגע לפרטיות

אם יש לך שאלות או חששות כלשהן בנוגע לענייני פרטיות, נא שלח/י לנו הודעה לכתובת: support@totemtime.com ואנו נעשה כל מאמץ לפתור את הבעיות שלך ללא דיחוי.

אנו רשאים, בכל עת ומעת לעת, לשנות את הצהרת הפרטיות הזו. שינויים בהצהרת פרטיות זו יובאו לידיעתך באמצעות דוא”ל (שיישלח לכתובת הדואר האלקטרוני שצוינה בחשבונך) או על ידי פרסום באפליקציה או באתר שלנו, ויכנסו לתוקף מהתאריך שבו פורסמו באפליקציה .

כמו כן, את/ה רשאי/ת להגיש תלונה לרשות הפיקוח הרלוונטית בנוגע לחששות שיש לך בנוגע לפרטיותך ולמידע האישי שלך.